back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Σαμπάολι παραμένει προπονητής της Αργεντινής

Διαβάστε επίσης

Ο Χόρχε Σαμπάολι ήταν υπ΄ατμόν ακόμα και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και όλοι περίμεναν μετά την επιστροφή της Αργεντινής στη βάση της να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του. Τελικά ανακοινώθηκε πως παραμένει στον πάγκο της «Αλμπισελέστε».

Μπορεί να φαινόταν πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Σαμπάολι θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που μίλαγαν για απομάκρυνση του, στο επόμενο λεπτό μετά την καταδικαστική ήττα από τη Γαλλία στη φάση των «16», ο Αργεντίνος προπονητής παραμένει…βράχος στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Σαμπάολι μένει. Ο Μέσι;

Όπως μετέδωσε η «Ole», η απόφαση της Ομοσπονδίας της χώρας ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από συνάντηση που είχαν τα κορυφαία στελέχη με τον εκκεντρικό προπονητή, που φαινόταν να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποιος ξεχνάει τον Σαμπάολι να ρωτάει το Μέσι στο παιχνίδι με τη Νιγηρία για το αν θα έπρεπε να βάλει τον Αγκουέρο στην αναμέτρηση;

Με αυτήν την απόφαση, όπως μεταδίδει η «Ole», η Ομοσπονδία δεν θα χρειαστεί να πληρώσει και αποζημίωση που άγγιζε τα 2,5 εκατ. ευρώ. Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται πως όλοι αναμένουν την απόφαση του σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό δεν έχει μιλήσει για το μέλλον του στην εθνική ομάδα της χώρας του, σε αντίθεση με τους Μασεράνο και Μπίλια που αποσύρθηκαν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα