back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύσκολη η κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League

Διαβάστε επίσης

Δύσκολους αντιπάλους έβγαλε η κλήρωση για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και Άρη στο Basketball Champions League.

Δύσκολη θα είναι η αποστολή των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League. Πέραν του Άρη, που θα χρειαστεί να περάσει τρεις γύρους για να μπει στους ομίλους, οι υπόλοιπες τρεις ελληνικές ομάδες θα έχουν δύσκολο έργο.

Οι όμιλοι

Η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ θα παίξει στον 3ο όμιλο με Μπάμπεργκ (Γερμανία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Ντιζόν (Γαλλία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Φουενλαμπράδα (Ισπανία), Εσκίσεχιρ (Τουρκία) και μία ομάδα από τα προκριματικά.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον 2ο όμιλο με Βενέτσια (Ιταλία), Τενερίφη (Ισπανία), Όπαβα (Τσεχία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Βόννη (Γερμανία) και δύο ομάδες από τα προκριματικά.

Ο Προμηθέας Πάτρας, στην πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη, θα είναι στον 4ο όμιλο με Νεπτούνας (Λιθουανία) , Μπεσίκτας (Τουρκία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και μία ομάδα από τα προκριματικά.

Το τζάμπολ των ομίλων έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ προκρίνονται στους «16» και θα ακολουθήσουν διπλά παιχνίδια μέχρι και τα προημιτελικά, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με το Final Four.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα