back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντάλιτς:«Γράψαμε ιστορία. Ξέραμε ότι αυτό δεν θα ήταν το τέλος»

Διαβάστε επίσης

Ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί της Αγγλίας και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ντάλιτς μετά την λήξη του συγκλονιστικού ημιτελικού, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του για την πρόκριση στον τελικό και τους έδωσε συγχαρητήρια, μετά από τη νίκη της Κροατίας επί της Αγγλίας στην παράταση με 2-1.

Αποτέλεσμα εικόνας για zlatko dalic

“Προκριθήκαμε δίκαια στον τελικό. Είπα στα παιδιά ότι ήταν φανταστικοί. Δεν είναι φυσιολογικό… Δεν το έκανα εγώ, τα παιδιά το έκαναν. Ο τρόπος που πάλεψαν ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Γράψαμε ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους στην Κροατία και τη Βοσνία και σε όλον τον πλανήτη. Ας πανηγυρίσουν γι’ αυτό που κέρδισε η Κροατία”.

“Ξέραμε ότι αυτό δεν θα ήταν το τέλος. Όταν φτάσαμε στη Μόσχα, είπαμε ότι θα μέναμε εδώ μέχρι αυτήν την Κυριακή. Τώρα υπάρχει ακόμα ένα βήμα να κάνουμε. Αν το θέλει ο Θεός, θα γίνουμε πρωταθλητές κόσμου”.

Ο σκόρερ του “χρυσού” τέρματος των Κροατών, Μάριο Μάντζουκιτς, υπερθεμάτισε στο “beIN Sport”: “Είναι φανταστικό. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί τι συνέβη. Δεν είναι θαύμα, πετύχαμε κάτι που μόνο σπουδαίοι παίκτες μπορούν να πετύχουν. Παίξαμε με καρδιά. Βλέπετε, όλοι μας υποστηρίζουν”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα