back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ:Δύο νεκροί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Γαλλία

Διαβάστε επίσης

Οι εκδηλώσεις χαράς στο Παρίσι και άλλες πόλεις της Γαλλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου από την εθνική ομάδα της χώρας αμαυρώθηκαν από σοβαρά επεισόδια, συγκρούσεις με την αστυνομία, βανδαλισμούς και λεηλασίες, με απολογισμό δύο νεκρούς.

Τραγικός είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός των Γάλλων για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. Σύμφωνα με την “Parisien” δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος έσπασε τον αυχένα του όταν πήδηξε μετά το τέλος του αγώνα σε ένα κανάλι στην πόλη Ανεσί. Στη δεύτερη περίπτωση ένας άνδρας, περίπου 30 ετών, προσέκρουσε με το αυτοκίνητο του σε δέντρο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών στο Σεντ Φελίξ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Des échauffourées a FRANCE

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για σοβαρούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών. Αρχικά ένας άνδρας στη Νανσί τραυματίστηκε όταν έπεσε από την οροφή ενός ημιφορτηγού, ενώ τρία παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών υπέστησαν τραυματισμούς, όταν ένας μοτοσυκλετιστής τα παρέσυρε.

Επεισόδια στο Παρίσι

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι καθώς αστυνομία και ομάδα νεαρών συγκρούστηκαν άγρια. Οι νεαροί έσπασαν βιτρίνες μαγαζιών ενώ 4.000 αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί νωρίτερα στο χώρο όπου χιλιάδες Γάλλοι παρακολούθησαν τον τελικό, μεταφέρθηκαν στα Ηλύσια Πεδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Des échauffourées a FRANCE

Περίπου 30 νεαροί που φορούσαν μάσκες άφησαν τα μπουκάλια με το κρασί και τη σαμπάνια για να αρχίσουν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Από μπουκάλια μέχρι καρέκλες. Και η αστυνομία δεν άργησε να κάνει χρήση χημικών και να απωθήσει τον κόσμο με κανόνια νερού. Φυσικά, επεισόδια δεν ξέσπασαν μόνο στο Παρίσι. Ένταση υπήρξε και σε άλλες πόλεις, μεταξύ τους η Μασσαλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα