back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντάλιτς:«Το πέναλτι μας αποσυντόνισε»-Μόντριτς:«Ψηλά το κεφάλι»

Διαβάστε επίσης

Στο πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε μετά από εξέταση του βίντεο και με το οποίο ο Αντουάν Γκριεζμάν έδωσε προβάδισμα 2-1 στη Γαλλία, απέδωσε εν πολλοίς την ήττα της Κροατίας από τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ, ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των φιναλίστ επισήμανε: «Πρώτα απ΄όλα θέλω να συγχαρώ τη Γαλλία. Είμαστε λυπημένοι, αλλά ταυτόχρονα και περήφανοι.

Παίξαμε καλά, αλλά το πέναλτι μας αποσυντόνισε και μετά ήταν πολύ δύσκολα. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μας εξέπληξε η Γαλλία, δεχθήκαμε όμως δύο “φτηνά” γκολ, μαζί με ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι».

Μόντριτς:«Κρατάμε ψηλά το κεφάλι»

Αποτέλεσμα εικόνας για modric croatia

Ο αρχηγός της “χρβάτσκα”, Λούκα Μόντριτς, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη σε μεγάλο διάστημα του τελικού. «Δεν μετανιώνουμε για κάτι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα για μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Δυστυχώς, τους ευνόησαν κάποια τυχερά γκολ.

Εκείνοι θα πανηγυρίζουν, όμως εμείς μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Όταν κατακαθίσουν τα συναισθήματα, θα κάνουμε πιο καθαρές αναλύσεις», ανέφερε ο άσος της Ρεάλ, ενώ για την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του Μουντιάλ δήλωσε περήφανος και κατέληξε:

«Η απίστευτη υποστήριξη των φιλάθλων με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Καταλαβαίνεις ότι, παρά την ήττα, πέτυχες κάτι μεγάλο, αλλά είναι σκληρό να φτάνεις τόσο κοντά και να μην τα καταφέρεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα