back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κ. Μαχαίρας: Εκατόν ογδόντα προσφυγόπουλα συμμετέχουν καθημερινά στο πρόγραμμά της ΜΚΟ «Γη» – Ευελπιστούμε να βρούμε τρόπο να συνεχιστεί

Διαβάστε επίσης

Διακόσια πενήντα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από 15 δομές που βρίσκονται στην Αθήνα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΜΚΟ «Γη» σε συνεργασία με την Unicef και το Ίδρυμα Τζοργκάεφ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αθλητισμού, αλλά και πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται παράλληλα με τις προπονήσεις.

Ο Πρόεδρος της ελληνικής πλατφόρμας για την Ανάπτυξη και Διευθυντής της ΜΚΟ «Γη», Κωνσταντίνος Μαχαίρας, μιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί», τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό που το πρόγραμμα αυτό εξελίσσεται μέσα στην Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά αυτά να κυκλοφορήσουν στην πόλη, να τη γνωρίσουν και να έρθουν στα γήπεδα που παραχώρησε ο δήμος Αθηναίων.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν τέλη Ιονίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τα μέσα Αυγούστου και όπως είπε και ο κ. Μαχαίρας στόχος είναι το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί, αλλά και να επεκταθεί και σε άλλα παιδιά από γειτονιές της πόλης: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που υπάρχει. Εκτατόν ογδόντα παιδιά συμμετέχουν καθημερινά. Το σημαντικότερο όμως, είναι το χαμόγελο και η ευχαρίστηση στο πρόσωπό τους. Ευελπιστούμε να βρούμε τρόπο ώστε να συνεχιστεί το πρόγραμμα. Εξάλλου οι αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός αποτελούν εργαλείο ένταξής τους στην κοινωνία».

Newsroom Αθήνα 9.84

  • Ετικέτες
  • Γη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα