back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έρχεται ο Αράο, τελειώνει και με Μεριά ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ο Γουίλιαν Αράο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ενώ τελειωμένη δίνουν οι Τυνήσιοι τη μεταγραφή του Μεριά.

Η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει το θέμα με τον Βραζιλιάνο χαφ κάτι που το έχουν πάρει απόφαση και στην πατρίδα του. Ο παίκτης δεν θα παίξει στο παιχνίδι της Φλαμένγκο με τη Σάντος, μένοντας ήδη εκτός αποστολής. Ο Αράο αναμένεται να πάρει σύντομα το αεροπλάνο για την Ελλάδα και μάλιστα οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη χώρα μας μέχρι την Παρασκευή.

Η μεταγραφή του έχει συμφωνηθεί και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του ποδοσφαιριστή για τα διαδικαστικά στην Αθήνα. Θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να κάνει λίγες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, πριν από το παιχνίδι με την Λουκέρνη για το Europa League.

Κλείνει και τον Μεριά

Ο Αράο δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή που τελειώνει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Και ο Γιασίν Μεριά είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Ο παίκτης βρίσκεται στην προετοιμασία της Σφαξιέν, αλλά δεν αγωνίζεται στα φιλικά της παιχνίδια. Οι Τυνήσιοι έχουν αρχίσει πλέον και κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με την ομάδα του και οι πληροφορίες λένε πως ο Μεριά μπορεί να είναι παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι την Παρασκευή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα