back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτοιμη για την υπέρβαση η Εθνική απέναντι στην Ισπανία

Διαβάστε επίσης

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης έχει σήμερα η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:30-ΕΡΤ3 την Ισπανία, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η Εθνική ομάδα θα βρεθεί απέναντι στο φαβορί και οικοδέσποινα του τουρνουά Ισπανία και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής. Απελευθερωμένη και χωρίς άγχος, η ελληνική ομάδα έχει τις δυνατότητες να δυσκολέψει τους Ίβηρες, αρκεί να ελέγξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το ρυθμό και να βελτιώσει τα ποσοστά της στην παίκτρια παραπάνω.

Εάν απόψε δεν τα καταφέρει, το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση θα έχει άλλη μία ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, καθώς θα αγωνιστεί την Παρασκευή για την τρίτη θέση, με αντίπαλο τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού, όπου η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, σε μία επανάληψη του τελικού του 2016.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές τον περασμένο μήνα, με την Εθνική μας να γνωρίζει ισάριθμες ήττες, με 10-5 στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε και με 9-8 στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα.

Το πρόγραμμα:

ΘΕΣΕΙΣ 5-8

14:15 Γερμανία-Ιταλία

15:45 Ρωσία-Γαλλία

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
18:00 Ολλανδία-Ουγγαρία

19:30 ΕΛΛΑΔΑ-Ισπανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα