back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρ. Στυλιανίδης στον Αθήνα 9.84: Όταν έχουμε τόσο μικρής έκτασης πυρκαγιά και χάνεις τόσους ανθρώπους σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά

Διαβάστε επίσης

Τη διαβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα βοηθήσει την Ελλάδα, με χρηματοδοτικούς πόρους που θα διοχετευτούν μέσω των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων έδωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Μαρία Χούκλη.

Ο κ. Στυλιανίδης δήλωσε ότι ήταν «προσομοίωση του RESCuE η επιχείρηση στην Αθήνα στην οποία συνέδραμαν και άλλα ευρωπαϊκά κράτη με αεροπλάνα και πυροσβέστες». «Τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη συνέδραμαν παρόλο που αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλες φωτιές στην Σουηδία» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «η Ευρώπη στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό φέρνοντας αεροπλάνα και πυροσβέστες. Αυτό το μήνυμα ήθελα να στείλω με την επίσκεψη μου στην Αθήνα».

Αναφερόμενος στον αριθμό των απωλειών και τοι μέγεθοςτης καταστροφής, ο Ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε χαρακτηριστικά «όταν έχουμε τόσο μικρής έκτασης πυρκαγιά στο Μάτι και χάνεις τόσους ανθρώπους σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα