back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα – Aνοιχτή πρόσκληση στα παιδιά των πληγεισών περιοχών

Διαβάστε επίσης

Γέμισε παιδιά η κατασκήνωση του Δήμου Αθηναίων στον Αγιο Ανδρέα. Η απόφαση του δημάρχου Γιώργου Καμίνη να ανοίξει τις εγκαταστάσεις, βρήκε μεγάλη απήχηση, τόσο από τα παιδιά της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου, όσο και από παιδιά από τις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής περιοχής.

Με δηλώσεις του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, επεσήμανε ότι με την αποφασή του να ανοίξει τις κατασκηνώσεις μεταφέραμε την αισιοδοξία στη περιοχή, ειδικά μετά την επιτυχή εκκένωση που έγινε την περασμένη Δευτέρα και απηύθυνε πρόσκληση στους γονείς των πυρόπληκτων περιοχών να φέρουν τα παιδιά τους στη κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα.

Ο δήμος Αθηναίων ανακοινώνει ότι για τη συμμετοχή των παιδιών αυτών, αρκεί η αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων τους στον χώρο των κατασκηνώσεων από αύριο Κυριακή στις 8 το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένη και θα ξεκινήσει κανονικά η 3η κατασκηνωτική περίοδος, Θα ακολουθήσει η φιλοξενία ΑμεΑ, ενώ η φετινή κατασκηνωτική περίοδος θα ολοκληρωθεί όπως κάθε χρόνο με τη φιλοξενία ηλικιωμένων κατοίκων του δήμου Αθηναίων.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών και αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στην αντικατάσταση των πυροσβεστικών μονάδων, του φθαρμένου εξοπλισμού, όπως και στον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου. Παράλληλα, έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό ότι οι κατασκηνώσεις μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τους μικρούς φίλους.

Πληροφορίες για τις εγγραφές στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων μπορείτε να δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Παιδικών Εξοχών τηλ.: 213 2082557 Fax: 210 5275115

Πληροφορίες για τις Παιδικές Εξοχές του δήμου Αθηναίων εδώ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα