back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Κατσιαμάκας στον Αθήνα 9.84: «Υπήρξε παραπληροφόρηση για αυτή την φονική φωτιά»

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση και ως προς την επικινδυνότητα της φωτιάς», τόνισε ο Γιάννης Κατσιαμάκας Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελλάδος.

«Δεν υπήρχε δυστυχώς συνεργασία»

«Οι συνάδελφοί μου που ήταν στον τόπο της πυρκαγιάς, όχι στο κέντρο επιχειρήσεων, με ενημέρωσαν ότι 18:20 τροχονόμος ενημέρωσε τον διοικητή της Τροχαίας και τον επικεφαλής ταξίαρχο ότι ήδη η φωτιά είναι στη Λ. Μαραθώνος. Απ΄ότι γνωρίζω, δίπλα στον τροχονόμο, δεν υπήρχαν πυροσβεστικά αυτοκίνητα και να βγει κάποιος να με διαψεύσει να μου πει που ήταν», σημείωσε ο Κατσιαμάκας μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τους Γιώργο Κατσίγιαννη και Σπύρο Μουρελάτο.

«Η φωτιά πέρασε την Λ. Μαραθώνος στις 18:10 από ότι γνωρίζω»

«Υπήρξε παραπληροφόρηση για αυτή την φονική φωτιά που κάποιοι προσπαθούν μέρος των ευθυνών να το μετακυλήσουν στην Ελληνική Αστυνομία. Εάν ενδεχομένων υπάρξουν ευθύνες αυτές θα φανούν στην πορεία και θα αποδοθούν εκεί που πρέπει όμως στο βαθμό που τους αναλογεί. Και όχι να σπιλώνονται αξιωματικοί με κύρος, άνθρωποι που προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την φονική πυρκαγιά».

«Δημοσιεύματα και ηλεκτρονικού και του έντυπου τύπου έκαναν λόγο για εσφαλμένη επιχειρησιακή αντιμετώπιση ειδικά από ειδικά των οχημάτων που στην εκτροπή των οχημάτων στη Λ. Μαραθώνος και εγκλώβισαν τους ανθρώπους στο Μάτι. Κάτι τέτοιο είναι παντελώς ψευδές και η αλήθεια προκύπτει ήδη από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και εντολές που δόθηκαν από τους επικεφαλής».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα