back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με συνταγή Λουκέρνης απέναντι στην αήττητη Μπέρνλι

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπέρνλι, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των play-offs, με σκοπό να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» την Μπέρνλι στις 21:00-Novaspors2, είναι σαφώς πολύ πιο έμπειρος από τους Άγγλους σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς είναι αντίπαλος που τρώει δύσκολα γκολ και παίζει το κλασικό Αγγλικό ποδόσφαιρο, με πολλά τρεξίματα και εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Η Μπέρνλι είναι η όγδοη ομάδα από την Αγγλία που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο συνήθως βρίσκουν στον δρόμο τους Άγγλους στη διοργάνωση του Champions League, αφού τελευταία φορά που αγωνίστηκε με αγγλική ομάδα σε άλλη διοργάνωση ήταν το 2005 όταν είχε παίξει με τη Νιουκάστλ στους «16» του UEFA.

Η ομάδα του Σον Ντάις είναι αήττητη στα φετινά της παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League και μάλιστα είχε μηδέν παθητικό και στους δύο αγώνες που έδωσε με την τουρκική Μπασακσεχίρ στον προηγούμενο γύρο.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα στηριχθεί στη συνταγή της Λουκέρνης, σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης στην αρχική 11αδα.

Εάν πάει σύμφωνα με τα αναμενόμενα, ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας αριστερά και ο Ελαμπντελαουί δεξιά, με τους Βούκοβιτς-Μιράντα να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και ο Φορτούνης θα βρίσκεται πιο μπροστά τους, έχοντας ελεύθερο ρόλο. Ο Χριστοδουλόπουλος θα καλύπτει το δεξί άκρο της επίθεσης και ο Ποντένσε το αριστερό, με τον Γκερέρο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Μια πιθανή σύνθεση για την Μπέρνλι θα είναι: Ο Χαρτ κάτω από τα δοκάρια, ο Τέιλορ αριστερά και ο Μπάρντσλεϊ, με τους Λονγκ-Γκίμπσον. Ο Κορκ με τον Χέντρικ θα είναι στον άξονα, με τον Γκούντμουντσον να κινείται αριστερά και ο Γουόλτερς δεξιά. Ο Μπαρνς με τον Βόουκς θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα