back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για την ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., την Παρασκευή, με φόντο την ΕΡΤ και ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Το κυβερνών κόμμα κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων, που είναι η βασική της επιδίωξη, όπως έδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν.

Απαντώντας σε ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ η αξιωματική αντιπολίτευση είχε επισημάνει, ότι στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει προφανώς δεν έχουν καμιά θέση οι «πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι κομματικοί gauleiter του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε την Τρίτη με το διοικητικό συμβούλιο της «Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ», όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Όπως επισήμανε η αξιωματική αντιπολίτευση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι, όπως και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, έτσι και στην ΕΡΤ, δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια, αξιολόγηση και αξιοκρατία στην αξιοποίηση των εργαζομένων.

Για διχαστική και πολωτική αντιπαράθεση, με την οποία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γυρίζουν πίσω το ρολόι της ιστορίας, έκανε λόγο η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2018» που φέτος είναι αφιερωμένες στα 70 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα