back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εισβολή Ρουβίκωνα στο υπ. Εξωτερικών

Διαβάστε επίσης

Τρία μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σκαρφάλωσαν στην πλαϊνή είσοδο του υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν βαλίτσα με σημαία της Παλαιστίνης και φωτογραφίες που αποτυπώνουν την κατάσταση εκεί.

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέβηκε βίντεο με την ενέργειά τους.

“Όποιος παραβιάζει το νόμο πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου” δήλωσε στον “Αθήνα 9.84” ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Όπως υποστήριξε ότι αστυνομία αντιμετωπίζει το ζήτημα του Ρουβίκωνα με επάρκεια.

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών ασκεί ο αρμόδιος τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Με ανάρτησή στο twitter σχολιάζει: «Μετά το Πεντάγωνο και Πρεσβείες, τώρα εισβολή και στο Υπουργείο Εξωτερικών, στην καρδιά της Αθήνας! Στην Ελλάδα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν δουλεύει. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ασφαλές.».

«Ο Ρουβίκωνας είναι μια οργάνωση που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν εφαρμόζονται στην περίπτωση του οι νόμοι του κράτους», δήλωσε στην «Τρόικα του Αθήνα 9.84» και στον Νεκτάριο Νώτη, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος.

Για ξεχαρβαλωμένο κράτος έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη νέα αυτή καταδρομική επίθεση. «Όλα τα μηνύματα που στέλνει είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Στην περίπτωση του Ρουβίκωνα υπάρχει όμως και ιδεολογικό πρόσημο», ανέφερε η κυρία Μπακογιάννη στον Σκάι.

«Ο μόνος που έχει κάνει καθαρή έξοδο είναι ο Ρουβίκωνας. Η κυβέρνηση δεν τα πηγαίνει καλά με την προστασία του πολίτη, καθώς την πρώτη φορά που πήγαν στη Βουλή και αφέθηκαν ελεύθεροι έστειλε λάθος μήνυμα», σχολίασε επίσης στον Αθήνα 9.84, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Το σερί των επιθέσεων του Ρουβίκωνα συνεχίζεται με τελευταία αυτή στο ΥΠΕΞ τα ξημερώματα. Πληροφορίες που αναφέρουν τον επικεφαλής του Ρουβίκωνα ως επικρατέστερο υποψήφιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ελέγχονται ως ανακριβείς… », το σχόλιο της υπεύθυνης Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Εύης Χριστοφιλοπούλου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία, πρεσβείες κλπ έχει πάψει πλέον να αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν αν έκανε κάτι η κυβέρνηση για τα “χαϊδεμένα παιδιά της”. Αλλά δεν πρόκειται…», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα