back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ από Ν. Παππά – Νέο άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενώ έκανε και νέο άνοιγμα στο Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή απόψεων στο ζήτημα των προγραμμάτων.

«Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτό χωρίς εξωτερικό εξαναγκασμό. Σκόπιμα κάνετε χρήση του Πινοσέτ. Στοχεύετε στη σχετικοποίηση των δικτατοριών», είπε στη Βουλή ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στη ΝΔ, ενώ την κάλεσε να διασαφηνίσει τι θα κάνει στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ρωτώντας την αν θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων για να ακυρώσει τη συμφωνία. Παράλληλα, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να πει αν συμφωνεί με τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, τι θα κάνει και αν θα τα ψηφίσει στη Βουλή.

«Βρίστε μας όσο θέλετε αλλά πείτε μας για τα μέτρα. Να μειωθεί ή όχι ο ΕΝΦΙΑ; Να μειωθούν ή όχι οι εισφορές ; », είπε ο κ Παππάς, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου χωρίς να τον κατονομάσει, με αφορμή τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρή αντιπαράθεση στο διαδίκτυο με στελέχη του Σύριζα.

«Η αντιπαράθεση γίνεται με fake news και γίνεται από ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν και θα κοσμήσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», είπε ο κ Παππάς.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα