back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Επείγουσα ανάγκη πάταξης της εγκληματικότητας και της ανομίας

Διαβάστε επίσης

Πρωτοφανή αδυναμία να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα εγκληματικότητας και ανομίας, που -όπως υποστηρίζουν- παρουσιάζουν ραγδαία αύξηση το τελευταίο διάστημα, καταλογίζουν στην κυβέρνηση με επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, 30 βουλευτές της ΝΔ, με πρώτο υπογράφοντα τον Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Απευθυνόμενοι προς τη νέα υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασιλή, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι «η έως τώρα πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας, υπονομεύει σοβαρά τα θεμέλια της κοινωνικής ειρήνης και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, ο κίνδυνος να διολισθήσουμε σε συνθήκες κοινωνικής ζούγκλας είναι υπαρκτός».

Οι επερωτώντες βουλευτές κάνουν ειδική αναφορά και στην δράση του «Ρουβίκωνα», τα μέλη του οποίου δρούν -όπως υποστηρίζουν- ανεξέλκτα εδώ και χρόνια, εξευτελίζοντας την εικόνα της χώρας και το αίσθημα της δημόσιας ασφάλειας.

Αναλυτικά το κείμενο της επερώτησης:

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/09/2018.09.17_ΕΠΙΚΑΙΡΗ_ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ_ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ_ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ_ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.pdf”]

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα