back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε ισχύ η διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων της ΔΕΗ

Διαβάστε επίσης

Σε ισχύ είναι το νέο μέτρο της διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων της ΔΕΗ μέχρι τις 16:00 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2018, κυρίως για διακανονισμούς οφειλών.

Ήδη στα κεντρικά της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, έχει αναρτηθεί από τους ιθύνοντες της επιχείρησης σε εμφανή σημεία (είσοδος και τζαμαρίες) σχετική ανακοίνωση, στην οποία ωστόσο γίνεται ειδική αναφορά ότι «οι συναλλαγές για διακανονισμούς οφειλών ή πληρωμή λογαριασμών γίνεται μόνο με κάρτα «pos» μεταξύ 14:00-16:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα μέσα από την σχετική ανακοίνωση γνωστοποιείται στους καταναλωτές ότι «η εξυπηρέτηση από 14:00 έως 16:00 θα γίνεται με βάση τη σειρά προσέλευσης και χωρίς νούμερα από το σύστημα σειράς προτεραιότητας».

Τι λένε οι καταναλωτές

Θετικό χαρακτηρίζουν οι καταναλωτές το νέο μετρό της ΔΕΗ για επέκταση του ωραρίου λειτουργίας μέχρι στις 4 το μεσημέρι, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι αρκετό για να λύσει το πρόβλημα των πολύωρων αναμονών και της ταλαιπωρίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι καταναλωτές τονίζουν ότι χρειάζονται να προστεθούν περισσότεροι υπάλληλοι στα γκισέ και παράλληλα να εξεταστεί το ενδεχόμενο να παγιωθεί μόνιμα το μετρό της επέκτασης του ωραρίου μέχρι στις 4 το μεσημέρι για την εξυπηρέτηση τους.

Ποιούς αφορά το νέο μέτρο

Η επέκταση του ωραρίου αφορά κυρίως την εξυπηρέτηση των πελατών με Αγροτικό Τιμολόγιο που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και των πελατών που θέλουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους.

Επισημαίνεται ότι τα κατά τόπους ταμεία της ΔΕΗ δεν θα λειτουργούν μετά τις 14:00 για λόγους ασφαλείας.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα