back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ρεκόρ του Μέσι στο Champions League

Διαβάστε επίσης

Ρεκόρ από την πρώτη σέντρα στο φετινό Champions League κατέγραψε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αϊντχόφεν με 4-0, στο «Καμπ Νου».

Ο Μέσι στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν πέτυχε για όγδοη φορά στην καριέρα του χατ-τρικ και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες «τριπλέτες» στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο μοιραζόταν μέχρι το βράδυ της Τρίτης την πρώτη θέση. Η τελευταία φορά που ο Μέσι είχε πετύχει τρία γκολ σε αναμέτρηση του Champions League, ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2016, στο 4-0 των Καταλανών με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Βραδιά ρεκόρ

Ταυτόχρονα σκόραρε για 14η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Champions League και έγινε ο τρίτος παίκτης που το καταφέρνει, ύστερα από τους Ράιαν Γκιγκς (16) και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (15).

Με τα τρία γκολ που πέτυχε  έφτασε τα 103 γκολ στην διοργάνωση, περισσότερα μάλιστα από όσα οι δύο τελευταίες ομάδες τις οποίες…φιλοδώρησε με χατ-τρικ. Η Αϊντχόφεν μετρά 102 τέρματα στο Champions League και η Μάντσεστερ Σίτι 101.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα