back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ανώτερη η Τσέλσι κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με σκορ 1-0 από την Τσέλσι γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αγγλοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τους Θεσσαλονικείς, έχασαν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ και πήραν τη νίκη χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα οι «μπλε» προηγήθηκαν με το γκολ του Γουίλιαν μόλις στο 7′, στη συνέχεια έχασαν σωρεία ευκαιριών κυρίως με τον Πέδρο και τον Μοράτα, αλλά οι Θεσσαλονικείς με βάση το τελικό σκορ, μπορούν να είναι πολύ ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα να κρατήσουν την εμπειρία ενός τέτοιου αντιπάλου.

Πολύ φοβισμένη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν δυσκόλεψε καθόλου τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού δεν είχε νεύρο, ένταση και πάθος προηγούμενων εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων και διεκδίκησε κάτι από το ματς μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ωστόσο, η ήττα με μόλις 1-0 δίνει την απαιτούμενη ηρεμία στους Θεσσαλονικείς να βελτιωθούν και να μάθουν από την αποψινή τους παρουσία.

Αξίζει, όμως, να τονιστεί ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 45′ της αναμέτρησης, όταν ο Μπάρκλεϊ ανέτρεψε ξεκάθαρα τον Μαουρίσιο μέσα στην περιοχή, τραβώντας του τη φανέλα.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι, Τόσκα – Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο – Ζαμπά (82’ Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (69’ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί – Πέλκας (63’ Ουάρντα)

ΤΣΕΛΣΙ: Kέπα – Ζαπακόστα, Ρούντιγκερ, Κρίστιανσεν, Αλόνσο (65’ Αθπιλικουέτα) – Ζορζίνιο (65’ Φάμπρεγκας), Καντέ, Γουίλιαν – Μπάρκλεϊ – Πέδρο, Μοράτα (80’ Ζιρού)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα