back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Τσέλσι για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με αντίπαλο την Τσέλσι στο γήπεδο της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του στο φετινό Europa League.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τσέλσι στην κατάμεστη από κόσμο Τούμπα στις 19:55-Cosmote Sport2. Η αγγλική ομάδα σίγουρα αποτελεί…υψηλό εμπόδιο για  τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον 12ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα σχέδια του και είναι πολύ πιθανό να παρατάξει την ομάδα του χωρίς σέντερ φορ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι και Τόσκα. Στον άξονα αναμένεται να παίξουν οι Σάχοφ και Βέρνμπλουμ, με τους Μαουρίσιο και Πέλκα στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί και Λημνιός.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μπορεί να ταξίδεψε χωρίς τον Εντέν Αζάρ στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Η Τσέλσι έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να προκαλέσουν τη «ζημιά» στον ΠΑΟΚ.

Η πιθανή 11αδα των Άγγλων: Καμπαγέρο, Τζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αλόνσο, Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν, Χάντσον Οντόι και Μοράτα.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαγένκο.

Επίθεση σε οπαδούς της Τσέλσι

Επεισόδιο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δύο Άγγλοι, οπαδοί της Τσέλσι, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα, στη συμβολή των οδών Ι. Δραγούμη με Τσιμισκή, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα τεσσάρων ατόμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι δύο Άγγλοι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα