back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τα 1500 εισιτήρια της Μπέτις

Διαβάστε επίσης

Η Μπέτις επέστρεψε σχεδόν όλα τα εισιτήρια που προμηθεύτηκε και από το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων του Ολυμπιακού

«Καυτή» ατμόσφαιρα θα συναντήσει το βράδυ της Πέμπτης η Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, προκειμένου να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στη νίκη στην πρεμιέρα του Europa League.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επέστρεψε όλα τα εισιτήρια που είχε προμηθευτεί για τη θύρα 26 του φαληρικού γηπέδου. Δεν κατάφερε να τα διαθέσει στον κόσμο της με αποτέλεσμα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό 1.500 εισιτήρια.

Στα ταμεία από το πρωί της Πέμπτης

Τα …μαγικά χαρτάκια που έχει πλέον στην κατοχή της η ελληνική ομάδα, κοστίζουν από 25 ευρώ και πάνω. Εκτός όμως από τα 1.500 που επέστρεψε η Μπέτις στη διάθεση του κόσμου του Ολυμπιακού υπάρχουν και ακόμα κάποια λίγα εισιτήρια που δεν είχαν διατεθεί τις προηγούμενες μέρες.

Όλα θα βρίσκονται στην διάθεση των φίλων της ομάδας από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τις 15:00. Παράλληλα η διάθεση τους θα γίνει και από το διαδίκτυο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα