back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ώρα Europa League για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί θέλει να μπει στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με την Μπέτις στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την πρώτη αγωνιστική στις 22:00-Cosmote Sport3.

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό από στο Europa League και οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται για 16η φορά ισπανική ομάδα και με την Ρεάλ Μπέτις να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ελληνική.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, προανήγγειλε αλλαγές στην 11αδα, καθώς θέλει να φρεσκάρει την ομάδα του, βλέποντας σημάδια κόπωσης σε κάποιους παίκτες του στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εξάλλου ο Πορτογάλος τεχνικός στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας του έχει εμπιστευτεί, στα περισσότερα, την ίδια 11αδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, με τους Ποντένσε και τον Γκερέρο στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα βρίσκεται πίσω από τον Χασάν ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Σην αποστολή βρίσκονται, οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Γκιγέρμε. Εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ναουέλ που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Θέλει να πάει ψηλά η Μπέτις

Η Μπέτις έχει υψηλές βλέψεις φέτος στο Europa League. Hρθε στην Αθήνα για να ξεκινήσει με το δεξί μέσα στο φαληρικό γήπεδο. Μόνο αδιάφοροι δεν είναι, μία ομάδα κιόλας η χρηματιστηριακή αξία της οποίας αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν δηλαδή το τριπλάσιο και… βάλε μπάτζετ του Ολυμπιακού.

Η Μπέτις αναμένεται να ξεκινήσει με την εξής ενδεκάδα: Λόπες, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαραγκάν, Ζούνιορ Φίρμπο, Χάβι Γκαρθία, Κανάλες, Χοακίν, Λο Σέλσο και Σέχρχιο Λεόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι. Βοηθοί του: Μάρτσιν Μπόνιεκ και Νταβίντ Ιγκόρ Γκόλιες. Επιπρόσθετοι: Μπαρτόζ Φρανκόφσκι και Ζμπόγκνιεφ Ντομπρίνιν. Τέταρτος: Κριστόφ Μίρμους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα