back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κράτησε την ισοπαλία ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπέτις

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Μπέτις στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον πρώτο αγώνα για τη φάση των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ισπανοί επέβαλαν τον ρυθμό τους πλην λίγων μικρών διαστημάτων που κατάφεραν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, έχοντας πολύ καλύτερη χημεία και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Η καλύτερη συνοχή σε σχέση με τον καινούργιο Ολυμπιακό, ήταν εμφανής και τα προβλήματα στην άμυνα των «ερυθρόλευκων» αρκετά.

Συνολικά, η ομάδα του Σετιέν ήταν ανώτερη, πιο επικίνδυνη, έχοντας τις περισσότερες καλές στιγμές, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη με τη διπλή ευκαιρία των Ποντένσε-Χασάν στο 41’. Ο πρώτος κίνδυνος προέκυψε στο 14’ για τον Ολυμπιακό, στην έξυπνη κάθετη του Χοακίν και ενώ ο Μορόν κόπηκε την ύστατη στιγμή από τον Τσιμίκα, που παραχώρησε κόρνερ.

Η Μπέτις συνέχισε να ανεβάζει στροφές, η δυσκολία στο να κόψει η ομάδα του Μαρτίνς στο κέντρο, με τον Μπουχαλάκη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ήταν δεδομένη και ειδικά μετά την κίτρινη στο 21’. Πάλι καλά βέβαια, που γλίτωσε και δεύτερη κάρτα ο διεθνής μέσος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου, βάζοντας μέσα τον Νάτχο στο 35ο λεπτό.

Ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός παραλίγο να προηγηθεί, όταν μετά από διώξιμο του Γιαννιώτη και με την μπάλα να κατευθύνεται στην αντίπαλη εστία, ο Ρούμπλες «κόλλησε», ο Χασάν πήγε να γίνει κάτοχος της μπάλας, αλλά ο Ισπανός πορτιέρε έβαλε κόντρα στο παρά πέντε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου: Ντουντελάνζ- Μίλαν: 0-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80′ Τοροσίδης), Φορτούνης, Χάσαν.

ΜΠΕΤΙΣ (Σετιέν): Ρόμπλες, Μαντί, Χάβι Γκαρσία, Σίδνεϊ, Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83′ Ινούι), Σέρχιο Λεόν (72′ Κανάλες), Τέγιο, Χοακίν (80′ Σανάμπρια), Λορέν Μορόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα