back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στα Γιάννινα το σπουδαιότερο ματς

Διαβάστε επίσης

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4η αγωνιστικής της Super League. Στις 18:15, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, δύο από τις τρεις συνολικά ομάδες (μαζί με τη Λαμία) που έχουν μηδενική βαθμολογική συγκομιδή. 

Στο Περιστέρι φιλοξενεί τη ΑΕΛ ο Ατρόμητος (19:00), που θέλει να διατηρήσει για μια ακόμα αναμέτρηση το αήττητό του. Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Κάναντι (Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Μανούσος), ο οποίος ωστόσο θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόλαντ Ουγκράι. Η Λάρισα, από την πλευρά της, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες (Άρης, ΠΑΟ).

Τέλος, το αγωνιστικό πανόραμα ολοκληρώνεται για σήμερα με την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη (20:30). Οι Ηπειρώτες έχουν την καλή ψυχολογί με το μέρος τους χάρη στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμου τους. Για την ομάδα του Πάκο Ερέρα, παρά τη δυσκολία της έδρας, στόχος είναι η συνέχιση του απόλυτου, ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

To πρόγραμμα:

18:15 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)
19:00 Ατρόμητος – ΑΕΛ (ΕΡΤ 1)
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (Novasports 2)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα