back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με Γιέντρισεκ η Ξάνθη, 3-0 τον ΟΦΗ

Διαβάστε επίσης

Η Ξάνθη με “εκτελεστή” δις τον Έρικ Γιέντρισεκ και μία τον Κοβάσεβιτς, επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα της Ξάνθης που έφτασε τους 5 βαθμούς ενώ η ομάδα του ΟΦΗ έμεινε στον 1 βαθμό μετρώντας δέκα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια.

Η διαμόρφωση του σκορ

Στο 28ο λεπτό ο Σαρπόνγκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γέντρισεκ κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, τον έχασε στο μαρκάρισμα ο Παπαστεριανός και ο Σλοβάκος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό και πάλι ο Γιέντρισεκ έφυγε ολομόναχος απέναντι στον Σωτηρίου, τον πέρασε και πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας. Το τελικό 3-0 γράφτηκε στο 87ο λεπτό μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κοβάσεβιτς.

Συνθέσεις ομάδων:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Σαρπόνγκ (80’ Κάστρο), Καμαρά, Κίκε (61’ Ντε Λούκας), Σοφιάν, Κοβάσεβιτς, Γέντρισεκ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτσιανικούλης (68’ Νέιρα), Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Παπάζογλου (9’ Κομεσίδης, 46’ Νάστος), Μεγιάδο, Ποτουρίδης.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα