back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Άρης: Μία πόλη ένα ντέρμπι

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ και Άρης συναντιούνται ξανά μετά από 4,5 χρόνια και η Θεσσαλονίκη είναι στο πόδι Μπορεί η σημασία του αποψινού αγώνα Κυπέλλου να είναι μικρή, η αναμέτρηση τους όμως παραμένει πάντα μεγάλη.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει τον συμπολίτη του Άρη στις 19:00-Cosmotesports1 , σε ένα ντέρμπι που είναι πάντα ιδιαίτερο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει τρία δύσκολα ματς μέσα σε μια εβδομάδα και την επόμενη Πέμπτη ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία.

Ο Ρέι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τόσκα αριστερά, ο Μάτος δεξιά, με τους Χατσερίντι-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Ο Βέρνμπλουμ πρέπει να θεωρείται σίγουρος στον άξονα, με έναν εκ των Κάνιας-Σάκχοφ παρτενέρ του. Ελ Καντουρί και Ζαμπά δείχνουν να έχουν καπαρωμένη θέση, ενώ «παίζεται» του Πέλκα. Φαβορί για την κορυφή είναι ο Ακπόμ.

Ο Άρης επιστρέφει

Παίζοντας για την ιστορία του, το γόητρο, τους βαθμούς, αλλά και για να αποδείξει ότι είναι και πάλι εδώ, ο Άρης  αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, στην πρώτη τους «μονομαχία» μετά από 4,5 χρόνια.

Μπορεί το σημερινό παιχνίδι να μην κρίνει τίποτα, καθώς και οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί  για πρόκριση στους «16» του θεσμού, αλλά πρόκειται για την πρώτη τους κόντρα μετά από τόσο καιρό, γεγονος που από μόνο του είναι αρκετό να προσδώσει στην αναμέτρηση μεγάλο βαρύτητα.

Ο Πάκο Ερέρα καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της Τούμπας και εκτός από το συνηθισμένο 4-2-3-1, έχει στο μυαλό του και το 4-3-3. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κωνσταντινίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Κολάσο και Μενέντεθ είναι υποψήφιοι για το αριστερό, ο Μάβραϊ θα φορέσει φανέλα βασικού, παίζοντας δίπλα στον Σόουζα.

Στα χαφ ο Σιώπης θα βρίσκεται δίπλα σε έναν εκ των Μπάσα-Ματίγια. Στην επίθεση Γκάμα, Ντιγκινί και Γκαρσία θα είναι η τριάδα πίσω από τον Γιουνές, αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα