back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έφτασε η ώρα του Τουρέ στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο, αλλά όλα τα βλέματα θα είναι στραμένα στο Γιάγια Τουρέ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στις 21:30-Cosmote Sport 1 και το ενδιαφέρον στρέφεται στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς, στην οποία αναμένονται πολλά νέα πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι πολύ πιθανό να είναι ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός χαφ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, σε ρόλο Φορτούνη. Στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει στην αρχική 11αδα, τότε θα πάρει φανέλα βασικού ο Νάτχο ως επιτελικός χαφ. Σε οποιοδήποτε σενάριο πάντως ο Τουρέ δεν πρόκειται να αγωνιστεί για παραπάνω από ένα ημίχρονο.

Την πρώτη τους εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα θα κάνουν και άλλα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, ο Μασούρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γκιγιέρμε στα χαφ και ο Ναουέλ στα «φτερά» της επίθεσης.

Η πιθανή 11αδα του Ολυμπιακού

Το πιο πιθανό σχήμα για το βραδινό παιχνίδι, είναι ο Σα στο τέρμα, οι Μασούρας και Κούτρης στα δύο άκρα της άμυνας, οι Σισέ και Μιράντα στόπερ, ο Γκιγιέρμε στα χαφ και ο Ανδρούτσος είναι αυτός που πάει για βασικός ως «οκτάρι». Μπροστά τους θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Τουρέ, στις δύο πτέρυγες της επίθεσης οι Ναουέλ και Βρουσάι και στην κορυφή ο Μάνος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα