back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τιμωρία αναμένει τον Ολυμπιακό για τα καπνογόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» έγινε αποπνυκτική πριν από την έναρξη του ντέρμπι, όταν οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν τη νύχτα – μέρα από τα καπνογόνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διακοπή λόγω της περιορισμένης ορατότητας. Η τιμωρία των ερυθρόλευκων είναι βέβαιη, με τη μορφή χρηματικού προστίμου.

Τι προβλέπει ο κανονισμός

Στην παράγραφο 2 του άρθρου 15 του πειθαρχικού κώδικα αναφέρεται ότι δεν προβλέπεται οριστική διακοπή αγώνα για τέτοιες περιπτώσεις, όμως αν η ομάδα το επαναλάβει για τρίτη φορά, τότε θα τιμωρηθεί με 1 ή 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Ο πειθαρχικός κώδικας αναφέρει: «Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος), τα όρια της ως άνω χρηματικής ποινής τριπλασιάζονται και δύναται αναλόγως της εντάσεως και της βαρύτητας των περιστατικών να επιβληθεί ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής, έως δύο (2) αγωνιστικές, εφόσον οι ρίψεις προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα».

Ο Ολυμπιακός όμως θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, καθώς δεν είναι υπότροπος για άναμα καπνογόνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα