back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση του Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «Μαύρος Σεπτέμβρης», έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

To πρώτο όνομα για τη διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα βγήκε ήδη στον αέρα, μετά τις απώλειες 7 βαθμών, στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας.Η ειρωνεία στην περίπτωση του είναι πως μόλις στις αρχές του μήνα η Μπαρτσελόνα τον κάλεσε να ανανεώσουν την συνεργασία τους και εκείνος προτίμησε να το αφήσουν για αργότερα. Οι “μπλαουγκράνα” μάλιστα του έθεσαν χρονικό όριο μέχρι το Μάρτιο, προκειμένου να τους απαντήσει. Τώρα…

Πρώτος υποψήφιος ο Ανρί

Τα σενάρια περί αντικατάστασης του Βαλβέρδε έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους και το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Τιερί Ανρί, παλιού άσου της ομάδας, ο οποίος αναζητά ακόμη την ευκαιρία για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής.Το όνομα του Ανρί ακούστηκε σε αθλητική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, και πυροδότησε τις φήμες περί αντικατάστασης του Βαλβέρδε, ο οποίος βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση του στον πάγκο μετά από εκείνη που έφερε πέρσι ο αποκλεισμός από τη Ρόμα στο Champions League.

Ο Ανρί είναι αυτή την εποχή συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική ομάδα του Βελγίου και τον είδαμε στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας. Στο παρελθόν φόρεσε τρεις σεζόν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και συνδέεται με στενή φιλία με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα