back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βαρύ το κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Π. Καμμένο

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επιτελείο του πρωθυπουργού αναμένουν να υπάρξουν διευκρινίσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι θέσεις του για εναλλακτικό σχέδιο στην υπόθεση του Μακεδονικού που θα παρακάμπτει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου με την επιστροφή του υπουργού από τις ΗΠΑ.

Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε αρνήθηκε να σχολιάσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος ερωτηθείς  δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν θα μιλήσω για άλλα θέματα. Ο ΥΠΕΞ δεν πρέπει να μιλάει πολύ, για να ακούγεται όταν μιλάει». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο οποίος σχολίασε χαρακτηριστικά «Αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς. Πρέπει να μιλάνε μετρημένα».

Αδειάζει τον Π. Καμμένο και η Υφυπουργός Παιδείας

«Καμία συζήτηση για νέες βάσεις στη χώρα μας, η Ελλάδα δεν θέλει να παίξει το ρόλο του προκεχωρημένου φυλακίου των ΗΠΑ », τόνισε η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις Καμμένου, η κ Τζούφη επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι σταθερά προσηλωμένη στη Συμφωνία των Πρεσπών και περιμένει από την άλλη πλευρά να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, προχωρώντας στην αναθεώρηση του Συντάγματος της, ενώ μόνο όταν ολοκληρωθεί αυτό θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες στην ελληνική Βουλή.

Γ. Κατσίγιαννης – Στ. Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα