back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαψεύδει ο Καμμένος ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Διαψεύδει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ περί εναλλακτικού σχεδίου στο Μακεδονικό και επέκτασης των αμερικανικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη χώρα.

Μέσω Twitter, επιτίθεται στην εφημερίδα και τονίζει ότι «δεν έχει μιλήσει με τον πρωθυπουργό». Υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις του για το Μακεδονικό δεσμεύουν μόνο τον ίδιο, ενώ αναφορικά με το θέμα των βάσεων υποστηρίζει ότι «ήδη λειτουργούν».

Στο μεταξύ, με ένα ειρωνικό tweet προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, επιλέγει να σχολιάσει ο Πάνος Καμμένος δημοσίευμα που θέλει τη Γαλλία και τις ΗΠΑ να προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο. «Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες…», έγραψε στον λογαριασμό του.

Ανταπαντώντας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος «προσωπικές απόψεις μπορεί να έχει όσες θέλει. Ας τις καταθέτει όπου θέλει στις ιδιωτικές του συναντήσεις. Όχι στις επίσημες επαφές που έχει ως υπουργός και εκπρόσωπος της χώρας».

Άμεση σύγκληση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου οι κ.κ. Κοτζιάς και Καμμένος να ενημερώσουν για τις κυβερνητικές επιλογές τους σε μείζονος σημασίας εθνικά θέματα, ζητεί η ΝΔ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα