back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα στα…βαθιά για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague έφτασε, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Μόσχα.

Ο νέος Ολυμπιακός του Μπλατ κάνει απόψε την πρώτη του επίσημη ευρωπαϊκή παρουσία στις 20:00-Novasports1 στη νέα Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Χίμκι στη Μόσχα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να φύγουν με ένα σπουδαίο «διπλό» από το σπίτι του πρώην προπονητή τους, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, καθώς θα πρέπει εκτός από τον περιορισμό του πρώτου σκόρερ της περυσινής διοργάνωσης, Αλεξέι Σβεντ, να περιορίσουν και τους αθλητικούς παίκτες της Χίμκι.Ο Κώστας Παπανικολάου προπονήθηκε χθες κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι στην δωδεκάδα. Ο Μπλατ ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, όσο το δυνατόν σταθερό ρυθμό στην απόδοσή τους.

Τιμάει τον Χάινεκατ η Χίμκι

Στη Χίμκι, δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ στο φετινό πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στο κοινό της, η ρωσική ομάδα θα τιμήσει τη μνήμη του Τάιλερ Χαϊνεκατ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το καλοκαίρι που πέρασε στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα φορούν μπλουζάκια με το όνομά του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τους.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα