back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Σάκης Παπαδόπουλος: “Δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι θα κλείσουμε κάποιους φυλακή. Δεν κλείνoυν φυλακή ούτε η Βουλή, ούτε οι Υπουργοί”

Διαβάστε επίσης

                                                                                                   Αθήνα 2018-10-16

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή “Θα χυθεί άπλετο φως ”με τον Ηλία Κανέλλη .

Αναλυτικά:

*ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ”  

Σάκης Παπαδόπουλος: “Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σε αποκαλεί φουκαρά ο κ. Καμένος. Τα ρουσφέτια ήταν δύο αιτήματα που αφορούν συλλογικά ζητήματα της πόλης των Τρικάλων.

Ηλίας Κανέλης: Δεν θα βάλετε φυλακή τους αντιπάλους σας; Ο υπουργός σας, το λέει. 

Σάκης Παπαδόπουλος:Οφείλω να πω σε όλους και στον υπουργό μας, ότι τα στοιχεία που έρχονται στην Εξεταστική Επιτροπή θα μας οδηγήσουν σύντομα να καταλήξουμε σε ένα πόρισμα, το οποίο θα διαβιβάσουμε στην Εισαγγελία Καταπολέμησης της Διαφθοράς και αυτή θα αποφασίσει εάν θα ασκηθεί δίωξη κατά πολιτικών προσώπων. Δεν δικαιούμαστε να λέμε ότι θα κλείσουμε κάποιους φυλακή. Δεν κλείνουν φυλακή ούτε η Βουλή ούτε οι Υπουργοί.”  

Σε άλλο σημείο ο κ Παπαδόπουλος είπε:

“ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΗ ΝΔ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ”

(…) Είμαι γαλουχημένος “Έξω οι βάσεις του θανάτου”. Να γίνω φιλο-αμερικανάκι τώρα στα γεράματα μου δεν γίνεται και να δέχομαι τα σενάρια του Πάνου ότι θα δώσουμε και βάσεις στην Κάρπαθο , στη Λάρισα και στο Βόλο.” 

(…) Δεν μπορούμε να κατηγορούμε για εθνικολαϊκισμό τη ΝΔ, διότι δεν ψηφίζει τη συμφωνία των Πρεσπών και να αγνοούμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα, του συνεταίρου.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα