back to top
24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

24.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ευρωπαϊκή πρόκληση της ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά απόψε για την ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Η ΑΕΚ θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας, οι οποίοι επανήλθαν στις νίκες στην “Μπουντεσλίγκα”, επικρατώντας με 3-1 μέσα στην έδρα της Βόλσφμπουργκ. Όμως η πρόκληση να υποδέχεσαι στην έδρα σου μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου είναι αν μη τι άλλο  τεράστια. Μπροστά σε 60.000 θεατές η Ένωση έχει ιστορικό ραντεβού με την Μπάγερν στις 19:55-COSMOTE Sport 2, με την ατμόσφαιρα να αναμένεται εντυπωσιακή.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αποκάλυψε στην τελευταία προπόνηση τα πλάνα του για την σημερινή αναμέτρηση. Επειδή ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος, είναι πιθανό να επιλέξει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης, τον Μπακασέτα πίσω του και τον Γκάλο σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Μάνταλο από την άλλη πλευρά.

Ο Μπάρκας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπακάκη δεξιά και τον Χουλτ αριστερά, με τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου να έχουν προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας. Στα κεντρικά χαφ το δίδυμο των Σιμόες και Γαλανόπουλου δεν αλλάζει. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Λιβάγια, ο τραυματίας και τιμωρημένος Λόπες και ο επίσης λαβωμένος Μοράν.

Η Μπάγερν μετά το 1-1 με τον Άγιαξ στο Μόναχο θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Νίκο Κόβατς που πέρασε δύσκολες στιγμές το προηγούμενο διάστημα και αμφισβητήθηκε, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, δίχως φυσικά τους τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό. Ο Νόιερ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζίλε και Χούμελς θα είναι το δίδυμο των στόπερ, με τον Κίμιχ δεξιό και τον Αλάμπα αριστερό μπακ. Οι Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ο Ρόμπεν αριστερά, ο Γκνάμπρι δεξιά και ο Λεβαντόφσκι στην κορυφή θα συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ από τη Λευκορωσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα