back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΥΠΕΞ: Διάβημα στην πρέσβη της Αλβανίας για το θάνατο του 35χρονου Κ. Κατσίφα

Διαβάστε επίσης

Η συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνες για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ζητείται μεταξύ άλλων, σε διάβημα που επέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών προς την πρέσβη της Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράζεται η ενόχληση της Αθήνας για τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Για αδικαιολόγητη πολιτικοποίηση του περιστατικού κάνει λόγο το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας λέγοντας ότι πρόκειται για μια κατάφωρη περίπτωση εξτρεμιστικής επιθετικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Κατσίφα κατέθεσε μήνυση κατά της αλβανικής αστυνομίας, ενώ ζήτησε πραγματογνώμονα από την Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του 35χρονου.

Σεσημασμένος για ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα