back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Κ.Μπακογιάννης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων- «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης»

Διαβάστε επίσης

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε απόψε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Σε ειδική εκδήλωση η οποία έγινε στο Γκάζι, ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσίασε την «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» προκειμένου να σταθεί, όπως ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά η Αθήνα όρθια».

Με το σύνθημα “σηκώνουμε ξανά ανάστημα” ο κ.Κ. Μπακογιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του  σε μία κατάμεστη αίθουσα και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η Αθήνα βρίσκεται σε παρακμή καθώς έχει αφομοιώσει την κρίση, ενώ υπογράμμισε ότι είναι “ερωτευμένος με την αυτοδιοικήση”.

Ο κ.Μπακογιάννης αναφέρθηκε στις προτεραιότητές του και σημείωσε ως κεντρικούς άξονες την έμφαση στην ασφάλεια, την λειτουργικότητα της πόλης και την ανάδειξη του δημόσιου χώρου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “η Αθήνα εχει συρρικνωθεί” καθώς “την έχει εγκαταλλείψει ένας στους πέντε κατοίκους της” ενώ για όσους έχουν παραμείνει , τους αναλογούν μόνο δύο τετραγωνικά πρασίνου.

Γ.Μανουσακάκης

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα