back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

To Athens bar show για 9η χρονιά στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Το Athens bar show επιστρέφει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από σήμερα και μέχρι αύριο, και μετά την επιτυχία που κατέγραψε πέρυσι απασχολώνυας 8,500 περίπου επισκέπτες, φέτος θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη!

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, αυτήν την ώρα υποδέχεται επίδοξους bartenders, επιχειρηματίες, διανομείς, εμπόρους ααποσταγμάτων και γενικότερα επαγγελματίες του κλάδου, για την εκδήλωση Athens Bar Show. Αυτή είναι η 9η φορά που τα μυστικά του… bartender αποκαλύπτονται στο κοινό για δύο συνεχόμενες μέρες.

Οι πόρτες της εκδήλωσης άνοιξαν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, κάτι το οποίο θα επαναληφθεί και αύριο, Τετάρτη, με το εισιτήριο να ανέρχεται στα 20 ευρώ και για τις δύο μέρες, αν αγοραστεί μέσω διαδικτύου, και στα 30 ευρώ στην είσοδο της εκδήλωσης.

Φέτος, περισσότερες από 50 εταιρίες με άμεση ή έμμεση δραστηριότητα στο bar industry συμμετέχουν στο Athens Bar Show με τουλάχιστον 500 brands από ολόκληρο τον κόσμο και στόχος της έκθεσης είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών του κλάδου.

Τι μπορεί να παρακολουθήσει κανείς

Κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στα διάφορα μπαράκια τα οποία έχουν στηθεί για χάρη της εκδήλωσης, να ενημερωθεί για το χώρο του bartending, να ανακαλύψει καινούργιες μάρκες, να δοκιμάσει νέες γεύσεις και να δει νέους συνδυασμούς ποτών.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν πάνω από 70 σεμινάρια και workshops, στα οποία Έλληνες ή ξένοι γνωστοί bartenders θα έχουν ρόλο είτε “εκπαιδευτή”, είτε ομιλητή, είτε θα κάνουν κάποια επίδειξη στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα: https://www.athensbarshow.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα