back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Europa League:Μονόδρομος το τρίποντο για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League, με μόνο στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης για τους «32» της διοργάνωσης.

Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό απέναντι στην «πρωτάρα» του θεσμού Ντουντελάνζ στις 22:00-Cosmote Sport 3, με στόχο να συγκεντρώσουν και τους έξι βαθμούς στα δύο ματς. Την ίδια ώρα η Μπέτις υποδέχεται τη Μίλαν στο άλλο ματς του 6ου ομίλου του Europa League.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει μία 11αδα με αρκετές,  σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εξάλλου την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Πορτογάλος θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του που θα ξεκινήσουν βασικοί απέναντι στους πράσινους.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιαννιώτης. Μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Νάτχο με τον Καμαρά και τους Ποντένσε, Ναουέλ στα πλάγια. Την οργάνωση του παιχνιδιού θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Τουρέ και Χασάν. Εκτός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν, οι Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς και Γκιγέρμε, όπως επίσης οι Νικολάου, Ανδρούτσος, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Μπέτις 7

Μίλαν 6

Ολυμπιακός 4

Ντουντελάνζ 0


 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα