back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λάσο: «Ο Γκος και ο Σπανούλης μας σκότωσαν»

Διαβάστε επίσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την πρώτη της ήττα στην φετινή EuroLeague από τον Ολυμπιακό με 88-83. Ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, στάθηκε κυρίως στην απόδοση των Σπανούλη και Γκος.

O Λάσο έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και στάθηκε στη διαφορά του α’ ημιχρόνου και την απόδοση των Σπανούλη και Γκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάσο:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν δυο ματς σε ένα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Ο Γκος και ο Σπανούλης μας σκότωσαν με 16 πόντους στο α’ ημίχρονο. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Χάσαμε κάποιες ελεύθερες βολές και ελεύθερα σουτ. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, έχοντας το αβαντάζ από το πρώτο ημίχρονο. Εκεί κρίθηκε το ματς».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα σκληρός. Άλλαξε προπονητή και παίκτες. Παραμένει όμως ανταγωνιστικός και σήμερα δώσαμε ένα ακόμη μεγάλο ματς. Σέβομαι τον Ολυμπιακό. Είμαι προπονητής της Ρεάλ κι έχω δώσει μεγάλες μάχες με τον Ολυμπιακό. Παλεύαμε για να επιστρέψουμε. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Κοιτάω τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος ακόμη, με εξαιρετικό προπονητή και παίκτες. Για να κερδίσεις εδώ στο ΣΕΦ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα σωστά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα