back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βαριά τιμωρία περιμένει την ΑΕΚ από την UEFA

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ είναι υπότροπη από το ματς με την Μπάγερν Μονάχου και βρίσκεται αντιμέτωπη με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σκηνές πολέμου εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αγιαξ για τους ομίλους του Champions League να στιγματίζεται από πολύ σοβαρά επεισόδια. H Ένωση είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ πλέον κινδυνεύει σοβαρά με αρκετές αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κλείσουν για πολύ καιρό οι θύρες 35 και 1 που φιλοξενούν τους οργανωμένους οπαδούς της Ενωσης, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες.

Είναι μια πάγια τακτική της UEFA και έχει εφαρμοστεί σε αρκετές περιπτώσεις επεισοδίων, αλλά και σε κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς. Ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς για την ΑΕΚ, με ορισμένα μάλιστα ΜΜΕ στο εξωτερικό να ζητούν ακόμα και την αποβολή της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα επεισόδια και οι σκηνές χάους που κάνουν τον γύρο του κόσμου, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι της Ένωσης περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το κατηγορητήριο, το οποίο αναμένεται να φτάσει σύντομα στα γραφεία της ελληνικής ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα