back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ηλεκτρονικές Πληρωμές στο Δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει την δυνατότητα σε πολίτες θα πραγματοποιούν ηλεκτρονική πληρωμή για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει στις συνεργαζόμενες τράπεζες και στα ΕΛ.ΤΑ., με Ε-banking ή/και λοιπά κανάλια εξυπηρέτησης, χρησιμοποιώντας τον Μοναδικό Αριθμό Οφειλής (25ψήφιο Κωδικό ΔΙΑΣ – RF ) ο οποίος αναγράφεται στο σχετικό έντυπο.

Οι Κατηγορίες οφειλών που μπορείτε να εξοφλήσετε μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων τραπεζών και ΕΛ.ΤΑ. είναι οι ακόλουθες:

Ηλεκτρονικές Κλήσεις στάθμευσης Δημοτικής Αστυνομίας εκδοθείσες μετά την 14/07/2017.
Βεβαιωτικά Σημειώματα .
Πληρωμή δόσεων ρύθμισης οφειλών με τον νόμο 4483/2017 .
Ειδοποιήσεις – Λογαριασμοί Πληρωμής Παραβάσεων Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η Ηλεκτρονική Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στο έντυπο .

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας των Ηλεκτρονικών Πληρωμών του Δήμου Αθηναίων να παρακολουθούν  online την πορεία της πληρωμής .

Μετά την πραγματοποίηση της Ηλεκτρονικής Πληρωμής επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα Ηλεκτρονικών Πληρωμών του Δήμου Αθηναίων https://www.cityofathens.gr/khe/pliromes, όπου με την χρήση του Μοναδικού Αριθμού Οφειλής (25ψήφιο Κωδικό ΔΙΑΣ– RF) στο πεδίο «Κωδικός RF» και πατώντας «Αναζήτηση», παρέχεται όλη η απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την πορεία και την επιτυχή ή μη ολοκλήρωση της Ηλεκτρονικής Πληρωμή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα