back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Να…αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα απ΄τη Σεβίλλη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπέτις με το οποίο θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης του στην επόμενη φάση του Europa League.

Για τον Ολυμπιακό η αποψινή αναμέτρηση με την Μπέτις στο «Βιγιαμαρίν» για την 5η αγωνιστική του Europa League στις 19:55-CosmoteSport 2, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν, έστω και την ισοπαλία μέσα στη Σεβίλλη, ώστε να μπορέσουν με απλή νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μίλαν στο Καραϊσκάκη να πάρουν την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει τους «ροσονέρι» με περισσότερα από δύο γκολ την τελευταία αγωνιστική.

Η πιθανή 11αδα του Μαρτίνς

Στα αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με αλλαγές τον Ολυμπιακό σε σχέση με την ενδεκάδα της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Σα, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά –τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, με τον Νάτχο σε οργανωτικό ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα δούμε τους Ναουέλ και Ποντένσε, ενώ ο Φορτούνης θα παίξει ως σέντερ φορ!

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μιράντα, Γκιγέρμε, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Τουρέ που φαίνεται πως πλέον δεν υπολογίζεται, όπως και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Μεριά και Χασάν.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα