back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Εθνική κόντρα στη Γερμανία με στόχο το αήττητο

Διαβάστε επίσης

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, η Εθνική Ανδρών υποδέχεται στην Πάτρα την Γερμανία με στόχο να διατηρήσει το αήττητο στα προκριματικά.

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται την Γερμανία στις 19:00-ΕΡΤ2 στην Πάτρα για το 2ο “παράθυρο” της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους και ουσιαστικά θα παίξουν για να διατηρήσουν το αήττητο τους.

Στόχος το αήττητο

Η Ελλάδα και η Γερμανία έχουν ρεκόρ 8-0 και οι μοναδικές αήττητες ομάδες των προκριματικών. Στόχος και των δύο η νίκ,η τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για να εξασφαλίσουν το καλύτερο “πλασάρισμα” ενόψει της κλήρωσης του  Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Μουράτο. Η 12αδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα θα είναι η εξής: Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης,Δημήτρης Μαυροειδής, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λίνος Χρυσικόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα