back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Nations League: Ντέρμπι Ολλανδίας-Αγγλίας στα ημιτελικά

Διαβάστε επίσης

Πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο η κλήρωση για το Final 4 του Nations League, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία 5-9 Ιουνίου.

Η κλήρωση, έβγαλε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία-Αγγλία, ενώ οι διοργανωτές Πορτογάλοι, θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 5 και 6 Ιουνίου στο «Ντραγκάο» της Πόρτο και στο γήπεδο της Γκιμαράες αντίστοιχα.

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει 7,5 εκατ ευρώ, η φιναλίστ 6,5 εκατ., η ομάδα που θα επικρατήσει στο αγώνα της τρίτης θέσης 5,5 και η τέταρτη 4,5 εκατ ευρώ. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει από 3 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά μπόνους που έδωσε η UEFA για τις 55 ομοσπονδίες που συμμετείχαν έφτασαν 76,25 εκατ. ευρώ.

Από την τελική φάση στην Πορτογαλία δεν εξασφαλίζεται συμμετοχή στο EURO 2020. Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν εκεί, θα περάσουν μέσα από την διαδικασία μίνι πρωταθλημάτων μεταξύ των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων σε καθένα από τους τέσσερις ομίλους της UEFA Nations League.

Το μόνο που κερδίζουν οι τέσσερις φιναλίστ της Πορτογαλίας, εκτός από χρήματα, είναι πως τοποθετηθούν σε γκρουπ με πέντε ομάδες και όχι έξι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα