back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δράση για το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Δράση για το κλίμα: Έχουμε 1,5°C διορία

Δράση θα πραγματοποιήσουν φορείς, οργανώσεις, κοινότητες, κινήματα και πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας για το κλίμα.

Ο πλανήτης μας δεν αντέχει αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από 1,5°C

Με αφορμή την Παγκόσμια Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα, και μόλις δύο μήνες μετά την τελευταία προειδοποίηση της επιστήμης για δράση, οι ελληνικές οργανώσεις ενώνουν τις φωνές τους μαζί με χιλιάδες πολίτες από όλο τον κόσμο, που εκείνες τις ημέρες θα βγουν στους δρόμους με ένα απλό και σαφές μήνυμα προς τις κυβερνήσεις: «η επιστήμη μίλησε, ο χρόνος τελειώνει, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την ανθρωπότητα, ζητάμε άμεσα μέτρα για την προστασία του πλανήτη, της ζωής μας και των παιδιών μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων την επόμενη ημέρα έρχεται να θυμίσει στους ηγέτες μας ότι είναι δικαίωμά μας, αλλά και των παιδιών μας, να ζούμε σε έναν καθαρό και ασφαλή πλανήτη».

ΠΟΥ: Μετρό Ακρόπολη (Δ. Αρεοπαγίτου & Μακρυγιάννη)

ΠΟΤΕ: Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11:00 π.μ.

Η δράση θα ξεκινήσει από την Ακρόπολη και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος, μέσα από μία διαδρομή που θα συνοδεύεται από μουσική και δραστηριότητες με επιμορφωτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα