back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Αλίμου: Το δυστύχημα αυτό δεν προκλήθηκε από υπαιτιότητα της υπηρεσίας

Διαβάστε επίσης

Επίθεση μελών του Ρουβίκωνα σημειώθηκε στις 6 το πρωί στο δημαρχείο Αλίμου, με αφορμή το θάνατο οδηγού απορριμματοφόρου του δήμου, στις 16 Νοεμβρίου μετά από ανατροπή του οχήματος στον Ασπρόπυργο.

Ομάδα περίπου 10 ατόμων πέταξε μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου και έσπασε τζαμαρίες. Σε δυο προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.

Ο δήμαρχος Αλίμου στον Αθήνα 9.84

Για οι ζημιές 20.000-30.000 ευρώ από την επίθεση του Ρουβίκωνα, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αλίμου Aνδρέας Κονδύλης, μιλώντας στον Ανδρέα Βούζα και τον Αθήνα 9.84.

«Διαπιστώνω ότι ο Ρουβίκωνας έχει αρχίσει να κλιμακώνει επικίνδυνα τη βία. Το επόμενο βήμα είναι να έχουμε επιθέσεις σε ανθρώπους. Και αυτό που λένε συλλογικότητα, τι πάει να πει συλλογικότητα; Εδώ μιλάμε για μία οργάνωση. Διότι είναι άνθρωποι που έχουν μια οργανωμένη δομή, έχουν τις μηχανές τους , τις βαριοπούλες και όλοι μαζί κινούνται για να κάνουν κινήσεις τρομοκρατικές. (…)δεν είχαμε δεχθεί απειλές, ήταν ξαφνικό», είπε ο δήμαρχος Αλίμου.

Και πρόσθεσε: «Ο Ρουβικώνας δεν μπορεί να αναγάγει τον εαυτό του σε δικαστή κριτή και εκτελεστή αποφάσεων. Το εργατικό δυστύχημα που έγινε πραγματικά τραγικό. Έχει διερευνηθεί από την τροχαία, δεν υπάρχουν ευθύνες ούτε υπηρεσιακών παραγόντων άλλων ούτε της δημοτικής αρχής ούτε του εξοπλισμού. (…) Το δυστύχημα αυτό δεν προκλήθηκε από κάποια υπαιτιότητα της υπηρεσίας. Το όχημα ήταν σε άψογη κατάσταση , επί τόπου η τροχαία μας το επέστρεψε, πρόσφατα είχε περάσει από ΚΤΕΟ, από service. Γιατί έγινε το ατύχημα; Μπορεί να ήταν ολισθηρό το οδόστρωμα, μπορεί να ήταν λάθος χειρισμού. Ας μην κάνουμε και εμείς δημόσια τους κριτές σαν τον Ρουβίκωνα».

 

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα