back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Η…μπίλια πρέπει να κάτσει στο δύο

Διαβάστε επίσης

Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Μίλαν και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν το βράδυ στις 22:00, Cosmotesport 3, τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και χρειάζονται νίκη με δύο γκολ για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Γκατούζο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολη, έχοντας απέναντι του μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ιταλίας, η οποία θα παίξει και για την ισοπαλία. Από την άλλη θα πρέπει να πετύχει δύο γκολ για να μπορέσει να πάρει εκείνος την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Μπορεί;

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα προβληματίζει εδώ και καιρό τον Μαρτίνς που ψάχνει λύσεις, προκειμένου το βράδυ η ομάδα του να φανεί αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Εξάλλου δεν θα της παρουσιαστούν και πολλές. Ευρωπαϊκό παιχνίδι παίζει και μάλιστα απέναντι σε ιταλική ομάδα που αν μη τι άλλο ξέρει να αμύνεται μαζικά, όταν θέλει να πάρει αποτέλεσμα.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο πήχης είναι ψηλά, αλλά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στο πλευρό της ένα κατάμεστο από κόσμο Καραϊσκάκη, στο οποίο δεν θα πέφτει “καρφίτσα”, με τους οπαδούς να ετοιμάζονται να βοηθήσουν με τον τρόπο τους όσο μπορούν την ομάδα τους.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν λείπουν, αφού στο μπλοκάκι του έχει στους απόντες τους Χριστοδουλόπουλο και ο Ναουέλ που έχουν θέματα τραυματισμών και τον Χασάν, Μεριά που θα επιστρέψουν τη νέα χρονιά.

Η πιθανή 11αδα που μπορεί να δούμε στο χορτάρι του Καραϊσκάκη θα αποτελείται από: κάτω από τα δοκάρια τον Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα (ή Κούτρη). H τριάδα στα χαφ θα απαρτίζεται από τους Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη.

Στα άκρα της επίθεσης ο Μαρτίνς σκέφτεται την χρησιμοποίηση δεξιά του Ελαμπντελαουί, αριστερά του Ποντένσε και στην κορυφή τον Φορτούνη.

Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Ρέινα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροντρίγκες, Καστιγιέχο, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε και Ιγκουαΐν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα