back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αποθέωση για Ολυμπιακό από τα ξένα ΜΜΕ-Σοκ στον ιταλικό Τύπο

Διαβάστε επίσης

Στις κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν. Αποθέωση στα ρεπορτάζ για τους ερυθρόλευκους και καυστικότατα για τους ροσονέρι, κυρίως από τον ιταλικό Τύπο.

Ξεκινώντας από την Ιταλία, σοκαρισμένος ο  Τύπος από την ήττα των «ροσονέρι» στο Φάληρο που σήμανε και τον αποκλεισμό τους σε πρώτη φάση ομίλων για πρώτη φορά ύστερα από 18 χρόνια.

Πιο χαρακτηριστική η ηλεκτρονική έκδοση της Gazzeta Dello Sport που γράφει: «Πατατράκ για τη Μίλαν, αντίο Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έκανε τη δουλειά. Το γκολ του Ζαπάτα δεν ήταν αρκετό.»

inner

Η Corriere Dello Sport κάνει λόγο για «πέναλτι εφεύρεση που άφησε τη Μίλαν εκτός Ευρώπης» αναφερόμενη στη φάση από την οποία προήλθε το γκολ-πρόκριση του Φορτούνη.

inner

Το Football-Italia γράφει «ο Ολυμπιακός πέταξε έξω τη Μίλαν από τη συνέχεια του Europa League με ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε από τον Γάλλο Μπαστιέν».

inner

Μilannews: Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1. Λάθη, ατυχία και ο διαιτητής Μπαστιέν: Οι Ροσονέρι έξω από την Ευρώπη.

Στον διεθνή Τύπο τα σχόλια είναι αποθεωτικά για τον Ολυμπιακό

H ισπανική εφημερίδα Marca σημειώνει: «H Milan κάηκε στον Πειραιά».

Η γαλλική Εκίπ  στην πρώτη της σελίδα γράφει: «Νοκ-άουτ για τη Μίλαν», ενώ το κείμενο του αγώνα λέει μέσα: «Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Μίλαν και προκρίθηκε στους 32 του Europa League. Η Μίλαν δεν θα δει την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Μιλανέζοι έχασαν τα πάντα και υποκλίθηκαν με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού».

Η καταλανική Mundodeportivo σημειώνει: «Γροθιά για τη Μίλαν που έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων»

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα