back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ξωτικά… επελαύνουν!

Διαβάστε επίσης

“Η επέλαση των ξωτικών” στην Τεχνόπολη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές υπάρχει η δυνατότητα του 1+1.

Τα ξωτικά αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το χωριό τους και να… καταλάβουν για μια ακόμη χρονιά την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, για μια εκδήλωση γεμάτη παιχνίδι, διασκέδαση, γέλιο, φαγητό, μουσική και θέατρο, για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες, μπαίνοντας στο χώρο από την στολισμένη πύλη της Τεχνόπολης, πρώτα θα συναντήσουν ένα πολύ μεγάλο βιβλίο στο οποίο αναγράφεται η ιστορία της “επέλασης των ξωτικών”. Πώς, δηλαδή, τα ξωτικά αποφάσισαν να… μεταφέρουν το χωριό στο οποίο ζούσαν με τον Άγιο Βασίλη, στην Τεχνόπολη, προκειμένου να μπορούν να παίζουν τόσο τα ίδια, όσο και τα παιδιά που θα το επισκέπτονται!

Συνεχίζοντας, επειδή τα ξωτικά… δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά, υπάρχει ειδικό εργαστήριο γλυκών, στο οποίο θα μπορούν οι μικροί επισκέπτες να βαφτούν με το ειδικό “face painting” και “choco painting”. Μπαίνοντας κανείς μέσα, θα δει έναν χώρο ο οποίος “κατακλύζεται” από γλυκά -σοκολάτες, ζαχαρωτά και πολλά άλλα- και που σίγουρα θα ανοίξει την όρεξη στους παρευρισκόμενους.

Δίπλα, θα βρει κανείς το σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο οποίο τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους κονκάρδες, ώστε να γίνουν κι εκείνα ξωτικά, φωτογραφίζονται με τον Άγιο Βασίλη ενώ μπορούν είτε να στείλουν τα γράμματά τους με τις παραγγελίες τους, είτε απλώς να τα κρεμάσουν στον τοίχο.

Επόμενος σταθμός το εργαστήριο παιχνιδιών όπου υπάρχουν τρία εργαστήρια: το εργαστήριο στολιδιών, το εργαστήριο σελιδοδείκτη και το εργαστήριο μαγείας. Στα δύο πρώτα τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους δημιουργίες, ενώ στο τρίτο θα τους δίνεται “ειδικό” δίπλωμα μαγείας!

Προχωρώντας, θα βρει κανείς την παιδική ντίσκο, στην οποία τα παιδιά θα εναλλάσσονται ανά 20 λεπτά και το ρεπερτόριο, φυσικά, για τους μικρούς επισκέπτες στη μουσική, θα ποικίλλει.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει παιδότοπος με φουσκωτά, με ειδικές δραστηριότητες, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά από 1-4 ετών, ενώ στην κεντρική πλατεία είναι τοποθετημένα καταστήματα, αλλά και περίπτερα με φαγητό.

Τέλος, η “μόδα” των escape rooms “χτύπησε” και την Επέλαση των ξωτικών, καθώς υπάρχει ειδικός χώρος με δύο, μάλιστα, διαφορετικά θέματα: το πρώτο λέγεται “ξωτικοσκανταλιές” και το δεύτερο “σαμποτάζ στο εργοστάσιο παιχνιδιών”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα