back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα στις λεπτομέρειες του Τσιτσιπά από τον Φέντερερ

Διαβάστε επίσης

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι, ο Ρότζερ Φέντερερ λύγισε σε δύο tie breaks, την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, στο Hopman Cup.

Ο 37χρονος Φέντερερ επικράτησε με 7-6(5), 7-6(4) του Τσιτσιπά, βάζοντας γερές βάσεις για την πρόκριση της Ελβετίας στον τελικό του Hopman Cup.

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Τσιτσιπάς στα κρίσιμα σημεία των δύο tie breaks έκανε αβίαστα λάθη που του στοίχισαν. Ο Φέντερερ με τη μεγάλη του κλάση φάνηκε αποτελεσματικός στις κρίσιμες στιγμές και έφτασε στη νίκη.

Το διπλό λάθος του Στέφανου στο 5-5 του tie break στο πρώτο σετ, έδωσε την ευκαιρία στον Φέντερερ να κλείσει το πρώτο κομμάτι του αγώνα με άσο. Μάλιστα στην αρχή του ο Τσιτσιπάς είχε προηγηθεί με 4-1, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αυτό και ο Φέντερερ με 6 συνεχόμενους πόντους πήρε το σετ.

Στους ίδιους ρυθμούς εξελίχθηκε και το 2ο σετ, με τον Τσιτσιπά να σώνει διπλή ευκαιρία για break point του Ελβετού στο 4-4, πριν φτάσει και αυτό στο tie break το οποίο πήρε ο Φέντερερ με 7-4.

Με αυτή τη νίκη η Ελβετία πήρε την πρόκριση στον τελικό και πλέον μένει να δούμε πόσο θα τελειώσει το συγκεκριμένο ματσάρισμα με το ελληνικό δίδυμο.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://youtu.be/6ymakjhN2Y8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα